Nyheter

Årets nyhet: SKIWEEK-tåget!

hemsida
Vi kan stolt presentera att SJ presenterar årets coolaste nyhet till Skiweek, nämligen SKIWEEK-TÅGET! Det är ett special tåg som rullar tur och retur från Stockholm som innehåller ett helt upplägg med mervärden för att göra din resa till Åre så rolig som möjligt!

Bland annat kommer vi bjuda på DJ´s, underhållning, goodiebags, tävlingar på resan upp och ett unikt SJ band som man enbart får om man åker med Skiweek-tåget. Bandet ger en rad fördelar på plats under Skiweek och bland annat köföreträde till de enorma köerna på utvalda klubbar!!

Det går ett Skiweek-tåg per vecka och det är begränsat antal platser! Avresa sker söndag morgon och hemresa sker torsdag eftermiddag. Mer information kommer löpandes.

Tåget blir bokningsbart från och med NU! Här hittar du mer information och kan göra din bokning!
Det är begränsat antal platser så det är FÖRST TILL KVARN på biljetterna!

 

Läs mer

Petter klar för Skiweek

Petter press

Petter klar för Skiweek v 4!

Det går bra nu…. Vi kan stolt presentera ett första namn på våra artistkvällar som kommer äga rum på Bygget under Skiweek. På scen måndag vecka 4 kommer ingen mindre än PETTER leverera fetaste giget för er!

Har ni inte bokat er resa upp till vecka 4 än så är det dags nu. Vi har ett fåtal paket kvar till denna vecka. För mer info och bokning kika här!

 

Läs mer

Vi söker personal!

studenter2
Vi söker nu värdar till Skiweek Åre 2016!
Är du en social och glad typ som gillar event och full fart?! Ta då chansen att få vara uppe i Åre under en månad med världens skönaste gäng?! Vi behöver hela 20 värdar som hjälper till under Skiweek. Läs mer här och skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Läs mer

Välkomna tillbaka till höstterminen!

Välkomna tillbaka till höstterminen!

Som ni har märkt har hela Studentkortet genomgått en förändring under sommaren och vi är nu fräschare, hippare och coolare än någonsin! Även Skiweek har fått ett nytt utseende och inför 2016 års resa har vi många förändringar på gång. Vi har laddat med mängder av aktiviteter och grymma planer för afterski och nattklubbarna. Vi har lyssnat på er feedback och har försökt skapa ett skräddarsytt evenemang för er. Så därför kan vi redan nu presentera några av förändringarna till i år:

 Vi kommer ha det största pulkaracet ni skådat i backen
 Vi kommer ha artister som får er att dansa som aldrig förr på nattklubbarna
 Ett bredare urval av skidaktiviteter vid sidan av åkningen kommer paketeras till bra priser
 Fler rabatter i byn med ditt Skiweekband
 Vi kommer arrangera en stor DJ tävling där du har möjlighet att få spela på våra nattklubbskvällar

Fler nyheter kommer släppas framöver så stay tuned

Till dess glöm inte att följa oss på Facebook & Instagram

Så samla ihop ditt kompis gäng och säkra er resa redan nu. Ju tidigare ni bokar desto större chans till bästa boendet. Bokar gör ni här

Läs mer

Skiweek 2015 blev en succé

Tack för tre grymma veckor i Åre. Vi hoppas ni njöt av snön, frisk fjälluft, skidåkning och massor med upplevelser i både backen, afterskin och på våra nattklubbskvällar.

Redan nu tar vi emot intresseanmälningar till Skiweek 2016. Anmäl ert intresse här för att säkra de bästa boendeplatserna.

Vi lovar att nästa års Skiweek kommer bli minst lika bra. VI har endel förändringar på gång för att ni ska få ut ännu mer av er resa, det vill ni inte missa!

Se filmen som visar hur kul vi hade på Skiweek 2015. Sit back, relax and enjoy…

Läs mer

3 dagar kvar till Skiweek

Hoppas ni är laddade! Om 3 dagar kickar vi igång Skiweek 2015. Snön är på plats i backarna och förberedelserna är i full gång. Vi har nu uppdaterad sidan med bra info inför resan såsom packlista och punkter att tänka på. Ni finner det under fliken Information.

Veckoschemat  är också på plats och vi har än så länge släppt schemat för v 3. Kommande veckors program kommer snart också släppas här på hemsidan.

Glöm inte att hålla utkik på din mail där ni får mer info och praktiska detaljer om er resa.

Följ oss även på Facebook för dagliga uppdateringar och missa inte vårt nya Instagramkonto, Skiweekare2015 och glöm inte hastagga era bilder med #skiweekare

Vi ses snart i Åre!

Läs mer

Nu är det dags att börja tänka på skidsäsongen och boka vinterns skidresa.

Studentkortet Skiweek Åre är studenternas egna veckor i Åre! Samla dina vänner, bestäm vilken av de tre veckorna ni ska åka och boka redan idag.

När är Studentkortet Skiweek Åre?
Söndag till torsdag vecka 3, 4 och 5 2015. Du väljer själv vilken vecka du vill åka.

Vad ingår i priset från 1 545 sek?
·         Boende söndag till torsdag. Läs mer om de olika boende alternativen här

·         Liftkort samtliga dagar

·         Lättare lunch i eventbyn i backen vid VM6:an

·         Tävlingar i backen med fina priser från våra sponsorer

·         Reducerat inträde på utvalda nattklubbar

·         Lokala rabatter i byn och i backen

·         Chansen att träffa studenter från hela Norden

Hur bokar jag?
Det är enkelt att boka antingen via telefon eller mejl. Läs mer om priser och bokningsförfarande här. Har du inte Studentkortet kontakta oss eller din studentkår.

Bakom Studentkortet Skiweek Åre står Studentkortet i Sverige AB i samarbete med Skistar Åre AB.

Läs mer

Eventpersonal sökes till stort och roligt vinterevent!

Eventpersonal sökes till stort och roligt vinterevent!

Vi söker nu värdar till nordens största studentevenemang:  Studentkortet Skiweek Åre 2015.
Datum: 8 januari – 2 februari 2015
Plats: Åre

Vi söker dig som brinner för att jobba med event, är social, trivs med kundkontakt, är arbetsvillig och tycker att det är kul att vara med där det händer, när det händer. Om du tycker att detta stämmer bra in på dig så passar detta eventuppdrag perfekt!

Läs mer