Bli partner 2016

Vi vill gärna att ditt företag är med oss i Åre och hjälper oss skapa studenternas bästa vinterveckor i fjällen. Mitt i pisten intill VM:6ans lift bygger vi upp en eventby där medverkande företag interagerar med studenterna. Förutom att arrangera roliga tävlingar som t ex snowracercross, bjuder vi varje dag på en lättare lunch med musik och härlig stämning. Dagen avslutas med en grym afterski och senare på kvällen även Skiweek nattklubb.

Under Studentkortet Skiweek kan ni medverka på flera olika sätt, allt ifrån sampling, aktiviteter på afterskin, frukostseminarium, företagstält och/eller tävlingar i backen, till att stå som avsändare för utvalda Skistar Experience aktiviteter för studenten etc., möjligheterna är enorma!

Behöver ni hjälp på plats i Åre har vi lösningen för dig. Genom Studentkortets och Skistars eventorganisationer kan vi erbjuda mångårig erfarenhet av att skräddarsy alla typer av aktiviteter. Utöver de aktiviteter vi här ger exempel på har vi möjlighet att genomföra i princip vilken idé som helst.

Kontakta oss så presenterar vi eventet närmare och skräddarsyr er medverkan.

Fredrik Wedar
Försäljningsansvarig
fredrik.wedar@studentkortet.se
073 046 00 66